Klasse
13C Trelagret øl (basistype 2C Märzen)
Ekstra ingredienser
Brygget
8. januar 2013
Flasket
27. februar 2013
Alkoholstyrke
5,3%
Farve (EBC)
35
OG/FG
1056 / 1016
Bitterhet (IBU)
23,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
65,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

11 000 g weyermann pils malt
1 000 g hvetemalt
1 000 g mørk crystallmalt 275 EBC
1 000 g aromatic malt
100 g sjokolademalt

Humle og krydder

50 gram perle 9,4% 60 min
30 gram styrian golding 5,1% 15 min

Andre ingredienser

50 gram eikespon heavy roast de 10 siste dagene av gjæringen
0,5 ts gjærnæring
0,5 ts supermoss

Meskeinformasjon

1 time ved 68 grader celcius

Gjærtype

WLP 833 German Bock

Gjærmengde

1 rør 2 liter starter, seppet opp 2 ganger, først 2 liter så 3 liter

Informasjon om gjæring

46 dager ved 10-12 grader

Kommentarer


[BBcode]