Klasse
6D Sort IPA
Brygget
28. desember 2016
Flasket
10. januar 2017
Alkoholstyrke
7,2%
Farve (EBC)
68
OG/FG
1073 / 1018
Bitterhet (IBU)
126,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser


Maris Otter Pale Malt 5 EBC 5500 g
Cara Munich I 100 EBC 400 g
Crystal Malt 135 EBC 300 g
Special B 230 EBC 100 g
Dry Light Extract 8 EBC 500 g
Chocolate (dehusked) Malt 1100 EBC 300 g

Humle og krydder

Citra, Simcoe, Centennial

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mash In 0 min@40.0°C
Add 26.50 qts water @ 21.0°C
Sacch Rest 45 min@65.0°C
Heat to 65.0°C over 10 mins
Mash Out 10 min@78.0°C
Heat to 78.0°C over 10 mins

Gjærtype

WLP 001

Gjærmengde

2

Informasjon om gjæring

18C

Kommentarer


[BBcode]