Klasse
13F Klassisk norsk juleøl
Brygget
21. mai 2017
Flasket
16. juli 2017
Alkoholstyrke
6,4%
Farve (EBC)
66
OG/FG
60 / 11
Bitterhet (IBU)
26,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
18,4l
Gjærbare ingredienser

2700 gr. Pilsnermalt, EBC 3,5
1700 gr. Munich malt, EBC 15
200 gr. Crisp Crystal malt, EBC 100
100 gr. Caramunich II, EBC 120
100 gr. Special B hel, EBC 350
30 gr. Chocolate, EBC 600
600 gr. Muscovado, EBC 550

Humle og krydder

30 gr. Northern Brewer, IBU 5,5, tid 01:00
13 gr. Hallertau Mittelfrüh, IBU 2,7, tid 00:15
10 gr. Northern Brewer, IBU 5,5, tid 00:10

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67°C 75 min
78°C 30 min

Gjærtype

WLP833 German Bock.

Gjærmengde

Slurry 244 ml.

Informasjon om gjæring

9-11°C
28 dager

Kommentarer


[BBcode]