Klasse
2D Münchener dunkel
Brygget
31. januar 2016
Flasket
26. februar 2016
Alkoholstyrke
4,7%
Farve (EBC)
30
OG/FG
1,054 / 1,018
Bitterhet (IBU)
21,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
28,0l
Gjærbare ingredienser

70% Weyermann münich type 2
20% Weyermann vienna
10% Weyermann caramünich 2

Humle og krydder

12g Hallertauer magnum (12,7%) 60min
35g Hallertauer mittelfrüh (4%) 15min

Andre ingredienser

1/2 tablett proctafloc
1/2 ts gjærnæring

Meskeinformasjon

60min på 67grader
15min utmesk på 78grader

Gjærtype

wlp833

Gjærmengde

3 pakker

Informasjon om gjæring

Gjæret i 26dager på 11grader, diacetylrest på 16 grader i to dager før flasking

Kommentarer


[BBcode]