Klasse
1B Internasjonal lager
Brygget
3. februar 2014
Flasket
1. mars 2014
Alkoholstyrke
4,7%
Farve (EBC)
8
OG/FG
1046 / 1010
Bitterhet (IBU)
22,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

4080 Gr. Pilsnermalt. Heidelberg
600 gr Munchnermalt 1
320 gr Carapils

Humle og krydder

2 gr Hallertauer Mittelfruh 90 min kok
35 gr Hallertauer Mittelfruh 60 min kok

6 gr. Halertauer Mittelfruh 30 min kok

5 gr Hallertauer Mittelfruh 15 min kok.
5 gr Hallertauer Mittelfruh 5 min.

20 gram Hallertauer ved stopp kok (0 min)

Andre ingredienser

Protafloc ved 15 min kok,halv tablett.

Gjærnæring 2,2 gram ved 15 min kok.

Meskeinformasjon

Speidel

Innmesk 60 grader,
Mesk 65 grader 60 min
75 grader 5 min.

Gjærtype

Wlp 802 Czech bodejo

Gjærmengde

2 rør i 3,5 l starte

Informasjon om gjæring

Kjølt ned vørter til 10 grader,tilsatt gjærslurry fra starter med samme temp. Gjæret på 10 grader ca 4 uker.

Kommentarer


[BBcode]