3,75kg Maris Otter Pale Malt (5,9EBC)
0,5kg Caramalt (30EBC)
0,3kg Amber Malt (100EBC)
30g Nelson Sauvin pellets (12%) (mesk 90min)
15 g Nelson Sauvin pellets (12%) tørrhumling
9g Citra pellets (11,9%) 60min
15g Citra pellets (11,9%) 4min
15g Citra pellets (11,9%) tørrhumling(9dager)
9g Centennial pellets (10%)
15g Centennial pellets (10%)
15 g Nelson Sauvin pellets (12%) tørrhumling(9dager)
Gypsum 6 teskjeer
Mash-in ved 62-63 grader, økt til 65-66 over 15-20 min
Hovedmesk ved 66-67grader 60 min
Mash out ved ca 70-72grader 10-15 min
WLP001
2 pakker
Pitchet ved lav temperatur 13-14grader
Temp økt over de neste 24 timer til 20-21 grader.
Dag 3-6: 19grader.
Dag 7-21: 20grader
Lys og lett American Pale Ale med god bitterhet, og en kraftig aroma.