Klasse
1C Tsjekkisk pilsner
Brygget
18. februar 2013
Flasket
18. mars 2013
Alkoholstyrke
5,3%
Farve (EBC)
8,3
OG/FG
1050 / 1010
Bitterhet (IBU)
31,2 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
118,0l
Mengde ferdig øl
110,0l
Gjærbare ingredienser

18.5 kg Pilsnermalt
3 kg Munich 1
1 kg carapils

Humle og krydder

100g perle 9.4% 90 minutter (first wort)
125g saaz 4% 5 minutter
224g Hallertau mittelfrueh 4% 5 minutter

Andre ingredienser

calcium chloride 2g pr 10 liter

Meskeinformasjon

64 grader i 90 minutter
skylling på 76 grader

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

Starter steppet opp ihht mrmalty

Informasjon om gjæring

10 grader i 2 1/2 uke inkl diacetylrest 2 dager på 14 grader, lagring i 1 1/2 uke på 1 grad

Kommentarer

smaker godt :)


[BBcode]