Klasse
12A Gueuze lambic
Brygget
23. januar 2016
Flasket
2. mars 2017
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
9
OG/FG
1050 / 1004
Bitterhet (IBU)
15,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
60,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

6 kg pilsner
4 kg Torrified wheat
(0,5 kg risskall)

Humle og krydder

100g gammel humle(Mittelfrüh+ saaz)

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Turbidmash
3,5 L fra mesk ved 58 grader, varmet til 85 grader.
13 L fra mesk ved 65 grader, varmet til 85 grader.
16.5 L fra mesk ved 85 grader,varmet til 85 grader.
De resterende 45L skyllet igjennom til oppnådd 78L kokevolum.

Gjærtype

M27 Belgian + dregs

Gjærmengde

11g(for 23 L)

Informasjon om gjæring

Bottledregs ble tilsatt og fikk jobbe alene i 14 dager, hvor da m27(mangrove jacks) ble tilsatt

Kommentarer


[BBcode]