Klasse
3C Doppelbock
Brygget
14. mars 2014
Flasket
28. mai 2014
Alkoholstyrke
7,65%
Farve (EBC)
49,3
OG/FG
1,079 / 1,021
Bitterhet (IBU)
24,6 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
51,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

Munich Malt
Pilsner (2 Row)
Caramunich Malt
Pale Malt (2 Row)
Caramel/Crystal Malt
Amber Malt
Special B Malt

Humle og krydder

Simcoe [13.0%]
Hersbrucker [2.8%]

Andre ingredienser

Whirlfloc
Gjærnæring

Meskeinformasjon

Mesket 67 grader; 60 min.

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

500 ml gjærslurry

Informasjon om gjæring

Gjæret på 10 grader i 14 dager, diacetylsteg 2 dager på 18 grader, deretter ca 4 uker på 10 grader.

Kommentarer


[BBcode]