Klasse
10C Bière de garde
Brygget
16. november 2013
Flasket
30. november 2013
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
10,7
OG/FG
1,058 / 1,012
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

4.500g pilsner malt
200g munich malt
170g caramel malt 20l
100g aromatic malt
150g oat malt
50g black malt
400g sukker

Humle og krydder

28g Aurora 60 min
7g saaz 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

51 grader i 10 min
64 grader i 60 min
76 grader i 15 min

Gjærtype

wyeast 3711

Gjærmengde

En pakke

Informasjon om gjæring

Gjæret to uker på 20 grader

Kommentarer


[BBcode]