Klasse
9E Imperial stout
Brygget
21. mars 2017
Flasket
4. april 2017
Alkoholstyrke
8,3%
Farve (EBC)
85
OG/FG
1090 / 1028
Bitterhet (IBU)
43,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
21,5l
Gjærbare ingredienser

2000g Pale Malt
600g Hvetemalt
650g Biscuit Malt
500g Melanoidin Malt
300g Chocolate Malt, 900 EBC
250g Roasted Barley, 1300 EBC
2080 g Lys Spraymalt
1020 g Hvetespraymalt

Humle og krydder

25 g Centennial, 8,5%AA, 60 min
20 g Goldings, 4,2%AA, 30 min
20 g Columbus, 15,5%AA, 5 min
25 g Columbus, 15%AA, 1 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66C i 60 min
77C i 10 min
Skylte med 16 liter vann på 78C.

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

2pk, 2 liter starter

Informasjon om gjæring

19C i 17 dager

Kommentarer


[BBcode]