Klasse
7C Belgisk wit
Brygget
12. februar 2013
Flasket
5. mars 2013
Alkoholstyrke
6,2%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1054 / 1009
Bitterhet (IBU)
26,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
60,0l
Mengde ferdig øl
57,0l
Gjærbare ingredienser

6.5 kg pilsmalt Castle
6.5 kg hvetemalt Thomas Fawcett

Humle og krydder

Northern Brewer 10.2% 30g 60 min
Simcoe 13% 20g 10 min
Citra 11% 20g 10 min
Simcoe 13% 20g 1 min
Citra 11% 20g 1 min

60 g knuste korianderfrø 1 min
60 g tørket pomeransskall 1 min

Andre ingredienser

Mesk: 0.2 g/L CaSO4 og CaCl2

Meskeinformasjon

66 grader, en time

Gjærtype

WLP400

Gjærmengde

1 pk 4 L starter

Informasjon om gjæring

2 uker på 19 grader C, så en uke i romtemperatur

Kommentarer

Ikke en typeriktig wit, men med en humle-twist.


[BBcode]