Klasse
8E Moderne porter og stout
Brygget
4. juli 2017
Flasket
18. juli 2017
Alkoholstyrke
6,2%
Farve (EBC)
53,2
OG/FG
1,061 / 1,015
Bitterhet (IBU)
27,1 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

5400 gr pale
450 gr caramalt 10
450 gr dark crystal
300 gr amber
300 gr brown
250 gr choco

Humle og krydder

20 gr magnum 60 min
25 gr fuggles 0 min

Andre ingredienser

100 gr cocoanibs 15 min

Meskeinformasjon

enstegsmesk 68 grader 60 min

Gjærtype

Safale S-05 tørr

Gjærmengde

11 gr

Informasjon om gjæring

14 dager 20 grader

Kommentarer


[BBcode]