Klasse
10A Belgisk blond
Brygget
13. januar 2018
Flasket
28. januar 2018
Alkoholstyrke
5,8%
Farve (EBC)
6,1
OG/FG
1,054 / 1,010
Bitterhet (IBU)
23,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

60% Pilsner Malt
16% Pale Ale malt
16% Torrified Wheat
8% Candi Sirup Simplicity

Humle og krydder

1,5 g/L East Kent Goldings
0,67 g/L Styrian Bobek

Andre ingredienser

Brewers Clarex
Servocymes
Whirlfloc

Meskeinformasjon

66 grader i 60 min
75 grader i 10 min

Gjærtype

WLP550

Gjærmengde

1,5 liter starter

Informasjon om gjæring

Starter gjæring på 18 grader. Lar den stå der i 3 dager, øker så 1 grad per dag til temperaturen er 21 grader. Gjærer i totalt 14 dager.

Oksygenerer med 1 liter/min i 1 min.

Cold crash

Kommentarer

Størrelse på gjærstarter er avhengig av alder på gjæren og luftemetode.


[BBcode]