Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
26. januar 2015
Flasket
13. februar 2015
Alkoholstyrke
4,7%
Farve (EBC)
17
OG/FG
1056 / 1021
Bitterhet (IBU)
25,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
15,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt, Maris Otter, Special B

Humle og krydder

Chinook, Cascade

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Circulated mash/worth in a 36 liters cattle with a boil in bag method (BIAB) with 68-70 degrees in 60 minutes.

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

one capsule

Informasjon om gjæring

Fermented 18 days in a stable dark environment with room temperature (20C)

Kommentarer

Forklaring til literene som er beskrevet tidligere: Selve brygget er delt i to gjæringskar hvor 15 liter ble tatt ut til dette formålet og det resterende ble benyttet for eksperimentering av noe annet.


[BBcode]