Klasse
7C Belgisk wit
Brygget
5. november 2012
Flasket
3. desember 2012
Alkoholstyrke
5,8%
Farve (EBC)
6
OG/FG
1056 / 1012
Bitterhet (IBU)
23,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
185,0l
Gjærbare ingredienser

2000 gr. Pilsner malt, EBC 2,8
2000 gr. Hvete malt, EBC 4
500 gr. Bjørn's lettkokte havregryn, EBC 2
400 gr. Dementerasukker, kokt 15 min.

Humle og krydder

16 gr. Centennial, IBU 10,8, koketid 01:00
12 gr. Cascade, IBU 5,7, koketid 00:05
10 gr. Cascade, IBU 5,7, koketid 00:00

20 gr. Appelsinskall, 5 min.
15 gr. Koreander, 5 min.
3 poser Kamillete, 0 min.

Andre ingredienser

6,3 gr. CaSO4 Kalsiumsulfat
4,5 gr. Klar urt, 10 min.
2,3 gr. Wyeast gjærnæring, 15 min.

Meskeinformasjon

66°C 75 min
78°C 20 min

Gjærtype

White Labs WLP400 Belgian Wit Ale Yeast

Gjærmengde

2 rør

Informasjon om gjæring

19 grader, 13 dager.

Kommentarer


[BBcode]