Klasse
8A Dry stout
Brygget
30. desember 2017
Flasket
13. januar 2018
Alkoholstyrke
3,7%
Farve (EBC)
62
OG/FG
1,044 / 1,016
Bitterhet (IBU)
31,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,3l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

2,93 kg Thomas Fawcett Maris Otter Pale Ale
1,12 kg flaket bygg
0,45 kg Thomas Fawcett Roasted Barley

Humle og krydder

27,5 g Target 11,5%
12,5 g East Kent Golding 6,8%

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66 grader i 75 min
77 grader i 5 min

Gjærtype

WLP004

Gjærmengde

201 mrd. gjærceller

Informasjon om gjæring

Gjæring på 18 grader i 3 dager, 19 grader i 1 dag, 21 grader i 10 dager

Kommentarer

Vannprofil: 44 ppm kalsium, 5 ppm magnesium, 4 ppm natrium, 25 ppm klorid, 50 ppm sulfat.


[BBcode]