Klasse
3B Bock
Brygget
11. august 2014
Flasket
8. september 2014
Alkoholstyrke
6,1%
Farve (EBC)
30,7
OG/FG
1,066 / 1,020
Bitterhet (IBU)
23,8 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

10.41 kg Munich I 70%
2.23 kg Pilsner 15%
1.34 kg Caramunich I 9%
0.89 kg Melanoidin 6%

Humle og krydder

92.00 g Hallertau Mittlefrueh
6.3% @ 60 minutes

Andre ingredienser

1 Whirlfloc Tablet @ 15 minutes
1/2 ts Yeast Nutrient @ 0 minutes

Meskeinformasjon

60 min @ 68C
10 min @ 78C

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

Slurry

Informasjon om gjæring

28 days @ 10° C
14 days @ 20° C

Kommentarer


[BBcode]