Klasse
13D Andre røykøl (basistype 9E Imperial stout)
Ekstra ingredienser
Torvrøykt malt
Brygget
10. oktober 2013
Flasket
4. november 2013
Alkoholstyrke
7,9%
Farve (EBC)
77
OG/FG
1,084 / 1,024
Bitterhet (IBU)
46,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
100,0l
Mengde ferdig øl
95,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter Pale Malt 5 EBC 14000 g
Crystal Malt 135 EBC 2000 g
Munich Malt 20 EBC 10000 g
Wheat Malt 3 EBC 3000 g
Chocolate (dehusked) Malt 1100 EBC 1000 g
Crystal Rye 120 EBC 2500 g
Peated Malt 3 EBC 7000 g
Chocolate Malt800 EBC 1000 g

Humle og krydder

Chinook 11.6% alpha 100g 60 minutes
Chinook 11.6% alpha 100g 15 minutes

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67 grader, 90 minutter

Gjærtype

WLP001 California Al

Gjærmengde

2 rør 2 steg starter

Informasjon om gjæring

Fermented at 21 degrees C for 5 days.
Fermented at 22 degrees C for 14 days.

Kommentarer


[BBcode]