Klasse
10D Saison
Brygget
19. november 2017
Flasket
29. november 2017
Alkoholstyrke
6,7%
Farve (EBC)
8,4
OG/FG
1051 / 1000
Bitterhet (IBU)
28,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

3,9 kg pils
0,28 kg munich lys
0,28 kg hvetemalt
0,05 kg caramunich
210g hvitt sukker på ti minutter

Humle og krydder

Magnum
20g FWH

Hallertauer Mittelfruh
64g @ 1 minutt

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

64 grader i 90 minutter
76 grader i ti minutter

Gjærtype

Belle Saison

Gjærmengde

1 pk rehydrert

Informasjon om gjæring

Ristet, ikke ren o2.

Startet på 16 grader, lot den gå til 17-18. Gjæret til 1,000 etter ti dager.

Kommentarer


[BBcode]