Klasse
10D Saison
Brygget
2. januar 2013
Flasket
23. januar 2013
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
24
OG/FG
1055 / 1012
Bitterhet (IBU)
40,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
52,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

12,7 kg Maris Otter
1 kg Wheat
0,5 kg Caramalt
0,5 kg Munich lys
0,5 kg Muichh mørk
0,2 kg Biscuit

Humle og krydder

49 gram Galaxy 14% 60 min
53 gram Nelson 12% 10 min
100 gram Mosaic 11% WP

Andre ingredienser

Calcium Chloride
Lactic Acid
Protofloc

Meskeinformasjon

64 grader 120min

Gjærtype

Fermentis T-58

Gjærmengde

1 pakke på 25 lit vørter

Informasjon om gjæring

19 grader

Kommentarer

51,5 liter vørter fordelt på to gjæringskar med ulike typer gjær.


[BBcode]