Klasse
9D Baltisk porter
Brygget
30. oktober 2017
Flasket
11. desember 2017
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
81,3
OG/FG
1,085 / 1,029
Bitterhet (IBU)
43,6 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

BEST Munich (BESTMALZ) - 15 EBC - 3,65 kg.
Pils IREKS - 4 EBC - 3,65 kg.
Brown Malt Thomas Fawcet - 200 EBC - 2,6 kg.
Crystal Malt - 60L (Thomas Fawcett) - 118 EBC - 2,6 kg.
5 Oats Flaked - 2 EBC - 0,65 kg

Humle og krydder

Saaz Blome - 3,8 % Aplha - 120 gram - 60 min.
Saaz Blome - 3,8 % Aplha - 40 gram - 15 min.
Saaz Blome - 3,8 % Aplha - 40 gram - 10 min.
Saaz Blome - 3,8 % Aplha - 40 gram - 5 min.

Andre ingredienser

Protaflock - 1/2 tbl.
Gjærnæring - 1/2 ts.

Meskeinformasjon

69 grader i fall mot 64 grader på 90 minutter.

Gjærtype

wlp800

Gjærmengde

1135 milliarder cell

Informasjon om gjæring

10 grader 14 dager
16 grader i tre dager
10 grader i seks dager

Kommentarer


[BBcode]