Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
3. februar 2013
Flasket
24. februar 2013
Alkoholstyrke
9,0%
Farve (EBC)
28
OG/FG
1082 / 1014
Bitterhet (IBU)
139,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
18,9l
Gjærbare ingredienser

7000 g Maris Otter pale ale malt (6 EBC)
500 g Hvete malt (4 EBC)
160 g Crystal (120 EBC)
150 g Special B (350 EBC)
100 g Caramalt (30 EBC)

Humle og krydder

40 g Columbus (Tomahawk) 12.9%, 90 min
40 g Summit 14%, 60 min
45 g Summit 14% 0 min
20 g Simcoe 13.5%, 0 min
60 g Simcoe 12%, tørr 7d
35 g Kohatu 5.7%, tørr 7 d

Andre ingredienser

8 g CaSO4, kok 90 min
0.25 ts Super moss, kok 10 min
0.50 ts Gjærernæring, kok 5 min

Meskeinformasjon

Enkel infusjon, 65 C i 60 min

Gjærtype

wlp001 California Ale

Gjærmengde

ca 2 dl gjærslurry

Informasjon om gjæring

20 C i tre uker

Kommentarer


[BBcode]