Klasse
11A Belgisk dubbel/Bruin
Brygget
6. desember 2014
Flasket
2. januar 2015
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
59
OG/FG
1,060 / 1,020
Bitterhet (IBU)
26,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

3800 gr. Pilsner Castle Malting, EBC 3
1600 gr. Pale crystal Malt, EBC 70
250 gr. Crystal malt hel, EBC 150
250 gr. Crystal malt hel, EBC 400
100 gr. Pale Chocolate Malt, EBC 600
320 gr. Candy sirup, EBC 200

Humle og krydder

20 gr. Amarillo Pellet 2013, IBU 8,4, tid 01:00
20 gr. Amarillo Pellet 2013, IBU 8,4, tid 00:05
20 gr. Amarillo Pellet 2013, IBU 8,4, tid 00:00

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Innmesk 64 grader
Mesking 64 grader 90 min.
Skylling 78 grader 10 min

Gjærtype

WLP540 Abbey Ale

Gjærmengde

2 rør via starter

Informasjon om gjæring

14 dager på 19-20 grader

Kommentarer


[BBcode]