Klasse
7B Dunkelweizen
Brygget
10. februar 2018
Flasket
20. februar 2018
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
50
OG/FG
1057 / 1016
Bitterhet (IBU)
13,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

I kilo
Best Hvetemalt 3
Best Pilsenmalt 1,5
Melanoidin 0,125
Vienna 0,125
Best Caramel Hell 30EBC 0,2
Carafa special II til Dunkel 0,1
Best munich mørk 1

Humle og krydder

Hallertau Mittelfruh 2016 22,5G 4,5%AA 60min
Hallertau Mittelfruh 2016 10 4,5%AA 15min

Andre ingredienser

Vannjustering

Meskeinformasjon

innmesk 63C, direkte stigning til 70C ila 30 minutter. 70C i 20 - 78C i 10.

Gjærtype

WLP380

Gjærmengde

2pk i starter

Informasjon om gjæring

17C i 10 dager

Kommentarer


[BBcode]