Klasse
11A Belgisk dubbel/Bruin
Brygget
18. november 2016
Flasket
11. desember 2016
Alkoholstyrke
7,2%
Farve (EBC)
45
OG/FG
1,066 / 1,010
Bitterhet (IBU)
17,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Palemalt
Pilsmalt
Hveteflak
Special B
hjemmelaga mørk sirup

Humle og krydder

Magnum
Hersbrucker

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

No-sparge mesking i 1 time på 65 grader og pumpes rett over i kokekjele.

Gjærtype

WLP500

Gjærmengde

1,5L starter

Informasjon om gjæring

Startet på 19 grader og økte med 0.5 pr dag til den holdt 22 grader. Holdt på 22 ut gjæringstiden før coldcrash.

Kommentarer

Litt lav kullsyre i henhold til typeriktighet, men bevisst valg fra min side.


[BBcode]