Klasse
9D Baltisk porter
Brygget
25. november 2017
Flasket
16. desember 2017
Alkoholstyrke
7,7%
Farve (EBC)
33,6
OG/FG
1,078 / 1,020
Bitterhet (IBU)
14,2 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

Munich malt 4 kg
pilsner malt 3 kg
peated malt 0,8 kg
chocolate wheat malt 0,6 kg

Humle og krydder

East kent golding 25 g 60 min
Willamette 25 g 15 min

Andre ingredienser

50 gram engelsk lakris 30 min koketid
7 vaniljestenger 30 min koketid

Meskeinformasjon

mesking 66 grader 75 min
utmesking 78 grader 10 min

koketid 90 min

Gjærtype

safale s-23

Gjærmengde

3 pk

Informasjon om gjæring

21 dager på 12 grader
flasking 14 dager på 20 grader
deretter 2 mnd kjølig

6 gram sukker pr. liter øl

Kommentarer


[BBcode]