Klasse
2B Wiener
Brygget
7. januar 2017
Flasket
12. februar 2017
Alkoholstyrke
4,9%
Farve (EBC)
25
OG/FG
1050 / 1012
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Vienna malt 3,5 kg
Munich (10L) 0,5 kg
Valset bygg 0,2 kg
Melanoidin malt 0,1 kg
Carafa Special II 0,1 kg

Humle og krydder

Magnum 13 g @ 60 min
Mittelfrüh 20 g @ 15 min
Mittelfrüh 30 g @ 2 min

Andre ingredienser

Whirlfloc
Brewers Clarex

Meskeinformasjon

Mesket med single infusion på 66 grader. Utmesk på 78 grader. Skyllet til 28 liter. Kokt 90 minutter. Rask nedkjøling.

Gjærtype

Wlp940

Gjærmengde

450 mrd celler

Informasjon om gjæring

Gjær fra slurry. Pitchet på ca 9 grader. 10 dager på 11 grader, 10 dager på 13 grader. 2 dager i romtemperatur.

Kommentarer


[BBcode]