Maris Otter Pale Malt 5,55kg
Crystal Malt 60L (115EBC) 0,25kg
Caramalt (30EBC) 0,45kg
Bjørns Havregryn 0,75kg
Amber/Medium Spraymalt 0,5kg
Honey 0,25kg
30g Simcoe 12% 60min
35g Chinook 12% 60min
10g Willamette 5,5% 20min
10g Simcoe 12% 20min
10g Cascade 5,5% 20min
10g Chinook 12% 20min
40g Cascade 5,5% 5min
25g Willamette 5,5% 5min
30g Cascade blomst Tørrhumling 9dager
10g Nelson Sauvin Tørrhumling 9dager
All humle brukt i pelletform, utenom cascade blomst v/tørrhumling
Gypsum ca 10-12g i mesk
Mash-in ved 64g i 75-80min
Mash out ved 72-73 i 15-20min
)Brew-in-bag)
Californial Ale wlp001
2 pakker, 2liter
Primær og sekundær gjæring v/ 19grader.
Diacetlyrest og økt temperatur til 22-23 grader i ca 48timer etter 14 dager. Racket til ny gjæringsbøtte etter 16 dager og tørrhumlet i 9 dager før tapping.
En lettdrikkelig, fyldig og velbalansert (amerikansk) imperial IPA.