Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
21. desember 2013
Flasket
10. januar 2014
Alkoholstyrke
7,5%
Farve (EBC)
26,5
OG/FG
1,070 / 1,013
Bitterhet (IBU)
201,5 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
40,0l
Mengde ferdig øl
35,0l
Gjærbare ingredienser

78.1% Pale Ale Malt
12.5% Caramunich 1
6.3% Melanoiden
3.1% Flaket hvete

Humle og krydder

150 g Colombus @ 90 min
80 g Centennial @ 90 min
60 g Centennial @ 30 min
60 g Centennial @ 15 min
60 g Centennial @ 10 min
60 g Centennial @ 5 min
60 g Centennial @ 1 min
200 g Centennial dry hop i 7 dager (tilsatt på dag 7)

Andre ingredienser

1 tablett whirlfloc
1 teskje 5.2 pH stabilizer
1 kapsel Servomyces

Meskeinformasjon

66 grader C i 90 min

Gjærtype

WLP001

Gjærmengde

3xWLP001(3L starter)

Informasjon om gjæring

18 grader C i 6 dager
20 grader C i 2 dager
21 grader C i 6 dager

Kommentarer

Oppskriften er inspirert av BrewDog sin "Jack Hammer"


[BBcode]