Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
21. august 2012
Flasket
18. september 2013
Alkoholstyrke
6,4%
Farve (EBC)
18
OG/FG
1059 / 1010
Bitterhet (IBU)
53,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
110,0l
Mengde ferdig øl
105,0l
Gjærbare ingredienser

31,5 kg pale ale-malt
2,5 kg Krystallmalt
1 kg Carared

Humle og krydder

32 g Nordbrauer 12,3 % 60 min.
135g Nordbrauer 9.8% 60 min
60 g Amarillo 9.3 % 20 min
50 g Cascade NZ pellets 9.0 % 20 min
50 g Cascade pellets 9.0 % 10 min
10 g Nelson Sauvin 12.3% 10 min
100 g Cascade pellets 5.9 % 1 min
50 g Nelson Sauvin 12.3% 1 min
40 g Amarillo 9.3 1 min

Andre ingredienser

1,5 ts Super Irish Moss 10 min
2 ts Gjærnæring 10 min

Meskeinformasjon

Infusjonsmesking, 90 min på 65 C

Gjærtype

Wyeast 1968 London ESB Ale

Gjærmengde

1,5 liter slurry og 3 l. starter

Informasjon om gjæring

Fire uker på 19o C

Kommentarer


[BBcode]