Klasse
3B Bock
Brygget
26. august 2014
Flasket
14. mars 2015
Alkoholstyrke
6,6%
Farve (EBC)
44
OG/FG
1072 / 1022
Bitterhet (IBU)
27,0 (B)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
18,0l
Mengde ferdig øl
16,0l
Gjærbare ingredienser

4 kg münchenermalt
2 kg pilsnermalt
300 g amber malt
300g caramunich
100g sjokolademalt

Humle og krydder

50 g Hallertauer Mittelfrüh, 60 min
30 g Hallertauer Mittelfrüh, 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesker inn på 64 grader, holder i 20 min, trekker dekoksjon, varmer til 70 grader, holder i 20 min, koker opp, koker i 20 min og blander delene til 69 grader. Holder i 15 min og mesker ut.

Gjærtype

wlp833

Gjærmengde

mye

Informasjon om gjæring

10 grader i 2 uker, kaldlagret på 0 grader i 6 uker

Kommentarer


[BBcode]