Klasse
9E Imperial stout
Brygget
28. august 2015
Flasket
13. september 2015
Alkoholstyrke
9,3%
Farve (EBC)
92
OG/FG
1082 / 1012
Bitterhet (IBU)
97,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
63,0l
Mengde ferdig øl
51,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt (2 Row)
Candi Sugar Dark Caramel/Crystal Malt - 60L
Wheat, Flaked
Castle malting aroma
Chocolate Malt
Roasted Barley
Rye, Flaked

Humle og krydder

Cascade
Centenniel
Magnum

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Stegmesk:
innmesk 55C
62C 20min
67C 20min
72C 35min
77C 10min
Sparge 78

Gjærtype

Wyeast 1272

Gjærmengde

Slurry 6dl

Informasjon om gjæring

Gjærstarter 3liter på slurry 6dl.
Primærgjæring 19C-21C 13dager.
Omstikk og sekundærgjøring 2dager, temperatursenkning til 4C 1dag

Kommentarer


[BBcode]