Klasse
2D Münchener dunkel
Brygget
23. januar 2018
Flasket
12. februar 2018
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
40
OG/FG
1052 / 1012
Bitterhet (IBU)
23,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

5,4 kg lys munich
0,18 kg carafa special 2
0,10 kg Victory

Humle og krydder

Hallertauer Mittelfruh

55g FWH
26g @ 20 minutter

Andre ingredienser

Protafloc og gjærnæring på 15 minutter

Meskeinformasjon

18,8 liter meskevann med en flat teskje hver av caso4 og cacl.

66 grader i 15 minutter
68 grader i 40 minutter
75 grader i 10 minutter

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

3 dl slurry

Informasjon om gjæring

1,5 minutter med ren o2 v/pitch

8 grader i fem dager, så daglig stigning med under en grad til 16 grader, som holdes i tre dager.

Kommentarer

Målt til 1,013, ikke 1,012 ved flasking. 6 gram sukker per liter. Brygget på Grainfather.


[BBcode]