Klasse
7D Weizenbock
Brygget
2. februar 2014
Flasket
27. februar 2014
Alkoholstyrke
8,0%
Farve (EBC)
41
OG/FG
1,081 / 1,020
Bitterhet (IBU)
23,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
48,0l
Mengde ferdig øl
39,0l
Gjærbare ingredienser

8700 g Hvetemalt (5 EBC)
4100 g Vienna Malt (8 EBC)
2000 g Pale malt (5 EBC)
900 g Special B (350 EBC)
900 g Munich lys (15 EBC)
500 g Melanoidin malt (70 EBC)
150 g Torrified Wheat (4 EBC)
20 g Carafa Special II (1200 EBC)

4 bananer most og tilsatt til mesking sammen med malt.

Humle og krydder

-90 min:
18 g Warrior (15,5 %)

-60 min:
35 g Hallertauer Mittelfrüh (4,5 %)

-20 min:
36 g. Tettnang (3,8 %)

Andre ingredienser

-15 min.
2 tsk. gjærnæring

Meskeinformasjon

Infusjonsmesking: 45 min. @ 70 C.
Fly sparge @ 78 C.

Gjærtype

WLP300

Gjærmengde

Slurry: 0,7 liter

Informasjon om gjæring

25 dager @ ca 20 grader.

Kommentarer


[BBcode]