Klasse
4I Amerikansk amber
Brygget
21. desember 2016
Flasket
12. februar 2017
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
31
OG/FG
1,052 / 1,013
Bitterhet (IBU)
32,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,9l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

73% Maris Otter (Crips)
18% Munich Malt, Lys (BestMalz)
6% Caramunich I 90 EBC (Weyermann)
1,5% Crystal 150 EBC (Muntons)
1,5% Dark Crystal Malt (Thomas Fawcett)

Humle og krydder

23 g Magnum (Hallertau) 11,9% @ 31 min
15 g Cascade 6,8% @ 10 min
15 g Centennial 11,1% $ 10 min
15 g Cascade 6,8% @ 1 min
15 g Centennial 11,1% @ 1 min

Andre ingredienser

1/2 tab Whirlfloc
1 tab Servomyces gjærnæring

Meskeinformasjon

60 min @ 68°C

Gjærtype

WLP001

Gjærmengde

1 pakke, 1L starter

Informasjon om gjæring

Setter gjær på 17°C
Gjærer på 19°C i 14 dager

Kommentarer


[BBcode]