Klasse
11A Belgisk dubbel/Bruin
Brygget
2. desember 2012
Flasket
4. februar 2012
Alkoholstyrke
5,06%
Farve (EBC)
41,5
OG/FG
1052 / 1013
Bitterhet (IBU)
32,1 (O)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
52,0l
Mengde ferdig øl
48,0l
Gjærbare ingredienser

10.75 Pale Malt
0.75 Havre gryn
0.25 Black Barley malt
0.25 Caramel malt
0.25 Sjokolade malt

Humle og krydder

95gr tettanger pellets alpha 3.5 %90 min kok
15 gr chinook pellets alpha 11% 60 min kok
25 gr styrian goldings pellets alpha 4.5 % 35 min kok
10 gr northern brewer alpha pellets10.2% 35 min kok

Andre ingredienser

2 stk klaringstabletter siste 15 min

Meskeinformasjon

1 65 grader C i 75 min
2 78 grader C i 10 min

Gjærtype

safale US-05

Gjærmengde

2 pakker i 2 liter starter

Informasjon om gjæring

gjæring på 21 grader c i 4/5 dager

Kommentarer


[BBcode]