Klasse
9E Imperial stout
Brygget
3. september 2014
Flasket
26. september 2014
Alkoholstyrke
10,0%
Farve (EBC)
102
OG/FG
1106 / 1029
Bitterhet (IBU)
110,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
56,1l
Mengde ferdig øl
49,3l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter Pale Malt (5 EBC)
Pale crystal malt (70 EBC)
Munich malt (25 EBC)
Black malt (1400 EBC)
Chocolate malt (1200 EBC)
Roasted Barley (1100 EBC)
Sukker
Spray malt

Humle og krydder

Chinook
Columbus

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesking i to omganger (66 C i 60 min hver gang),

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

Starter; 10 L, 4 rør

Informasjon om gjæring

23 dager 19 C

Kommentarer


[BBcode]