Klasse
9D Baltisk porter
Brygget
5. desember 2015
Flasket
5. januar 2016
Alkoholstyrke
7,3%
Farve (EBC)
82,5
OG/FG
1,071 / 1,015
Bitterhet (IBU)
37,6 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
29,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

5,7 kg Marit Otter Pale malt (5,9 EBC)
500 gram Carafa I
200 gram Melanoidin
130 gram Caraaroma
130 gram Special B malt (355 EBC)
100 gram Biscuit Malt (45 EBC)
100 gram Black Barley (stout) (985 EBC)
100 gram Carafa Special III
100 gram Roasted Barley (590 EBC)

Humle og krydder

40 g EKG (5.0%AA) 60 min
40 g Fuggles (4.5%AA) 25 min
40 g Fuggles (4.5%AA) 5 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Innmesk 65˙C
60 min 68˙C
15 min 75˙

Gjærtype

WLP005

Gjærmengde

2 rør

Informasjon om gjæring

Gjæret 4 uker på 22˙C

Kommentarer


[BBcode]