Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
29. januar 2016
Flasket
12. februar 2016
Alkoholstyrke
7,1%
Farve (EBC)
15
OG/FG
1064 / 1012
Bitterhet (IBU)
76,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
17,0l
Gjærbare ingredienser

6000g Maris Otter Pale Malt
500g Wheat Malt
200g Cara Amber
200g Dry Light Extract

Humle og krydder

Columbus, 16% AA, 28g, 60min
Mosaic, 12% AA, 12g, 15min
Cascade, 6,7% AA, 30g, 15min
Mosaic, 12% AA, 18g, 1min
Cascade, 6,7% AA, 40g, 1min
Mosaic, 12% AA, 70g, tørr
Cascade, 6,7% AA, 43g, tørr

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

21,5 liter vann justert med 8g kalsiumsulfitt og 2g natron.
65C i 60 min.
77C i 15 min.
Skylte med 11,8 liter vann 78C.

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

11,5g (rehydrert)

Informasjon om gjæring

9 dager på 19-20C.
5 dager på 21C (etter tørrhumling).

Kommentarer

Leverer med Bryggeland


[BBcode]