Klasse
10D Saison
Brygget
23. januar 2014
Flasket
5. februar 2014
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
15
OG/FG
1055 / 1004
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

4 kg pilsnermalt
500 g rugmalt
500 g flaket hvete
220 g crystal rug
500 g sukker

Humle og krydder

35 g EKG pellets 6,8% 60 min
30 g Fuggles pellets 5,4% 15 min
30 g Fuggles 2 min

Andre ingredienser

20 g kandisert ingefær 5 min kok
14 g Appelsin zest 5 min kok

Meskeinformasjon

90 min på 63`c, mash out 76`c 10 min

Gjærtype

wlp 566 Saison II

Gjærmengde

Starter ihht MrMalty

Informasjon om gjæring

20 til 27 grader i løpet av 4 dager,

Kommentarer


[BBcode]