Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
18. februar 2017
Flasket
4. mars 2017
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
18
OG/FG
1065 / 1010
Bitterhet (IBU)
51,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
19,0l
Mengde ferdig øl
16,0l
Gjærbare ingredienser

4,5 kg Maris Otter
0,2 kg Caramel/Crystal Malt 30L
0,2 kg Caramel/Crystal Malt 80L
0,36 kg Lys DME

Humle og krydder

Centennial
Colombus
Simco
Cascade
Lemon Drop
Amarillo

Andre ingredienser

Bjørns Store Havregryn

Meskeinformasjon

65 grader i 60 min.
76 grader i 10 min.

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

1 pose i 1,5L starte

Informasjon om gjæring

Gjæret på 19 grader i 4 døgn, så 9 døgn på 20 grader.

Kommentarer


[BBcode]