Klasse
9C Foreign extra stout
Brygget
27. desember 2012
Flasket
10. januar 2013
Alkoholstyrke
6,2%
Farve (EBC)
64
OG/FG
1067 / 1020
Bitterhet (IBU)
42,4 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
44,0l
Mengde ferdig øl
40,0l
Gjærbare ingredienser

10 kg Pale malt
1.3 kg English Amber malt
0,6 kg Cara 20 EBC malt
0,6 kg British Dark Crystal malt
0,45 kg Chokolate Malt
0,85 kg Black Malt

Humle og krydder

50g TARGET 12% i 60 min
50g EAST KENT GOLDINGS 5% i 15 min
50g EAST KENT GOLDINGS 5% i 1 min

Andre ingredienser

2 ts natron og 5 g kalsiumklorid for vannjustering

Meskeinformasjon

Mesket på 68 grader i en time

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

2 rør i starter på 4 liter på magnetrører

Informasjon om gjæring

Gjæret på 19 grader i 14 dager. 21 grader de siste fire dagene.

Kommentarer

Brygg nr.7 på Speidel 50L


[BBcode]