Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
26. desember 2016
Flasket
11. januar 2017
Alkoholstyrke
5,4%
Farve (EBC)
10,4
OG/FG
1,052 / 1,011
Bitterhet (IBU)
34,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,5l
Mengde ferdig øl
17,0l
Gjærbare ingredienser

2,2 kg Maris Otter
2 kg Pilsner
0,5 kg Flaka Hvete
0,2 kg Carared
0,2 kg Carapils
0,25 kg Acid

Humle og krydder

20 gram Columbus 20 min
50 gram Citra 5 min
30 gram Nelson 0 min
30 gram Citra 0 min
30 gram Simcoe 0 min
40 gram Citra 15 dager
40 gram Nelson 15 dager
35 gram Simcoe 15 dager
40 gram Citra 9 dager
32 gram Simcoe 9 dager
30 gram Nelson 9 dager

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

75 min på 64,5 grader

Gjærtype

Vermont Ale

Gjærmengde

ca 270 bill celler

Informasjon om gjæring

Pitch 16 grader
Fra 17-20 over 5 dager.
20,5 grader resta av gjæringstiden

Kommentarer


[BBcode]