Klasse
12C Flamsk rød
Brygget
27. desember 2012
Flasket
23. juni 2013
Alkoholstyrke
6,9%
Farve (EBC)
39
OG/FG
1,060 / 1,008
Bitterhet (IBU)
21,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

4200 g Pilsner malt (3 EBC)
800 g Crystal malt (40 EBC)
500 g flaket mais
300 g Crystal malt (120 EBC)
300 g Special B (350 EBC)
200 g acidulated malt (8 EBC)

200 g gylden sirup
200 g demerarasukker (begge tilsatt ved -20 min. kok)

Humle og krydder

-60 min:
32 g Styrian Goldings (5,4 %)

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Infusjonsmesking, 60 min. @ 68 grader, partiskylling @ 80 grader.

Gjærtype

WLP665 og Roeselare

Gjærmengde

1 av hver

Informasjon om gjæring

180 dager @ 15-20 grader
Etter flasking modnet i 3 måneder ved romtemperatur.
Kaldlagret etter dette.

Kommentarer


[BBcode]