Klasse
8A Dry stout
Brygget
23. juni 2017
Flasket
8. juli 2017
Alkoholstyrke
3,8%
Farve (EBC)
54
OG/FG
1,043 / 1,014
Bitterhet (IBU)
34,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter Pale Malt, 3000 g
Roasted Barley, 250g
Flaked Barley, 650g
Pale Chocolate Malt (600EBC), 150g
Amber Malt 120EBC,150g

Humle og krydder

EKG, 5%, 65g, 60 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

63*C 60 min
78*C, 20 min

Gjærtype

wlp013

Gjærmengde

starter

Informasjon om gjæring

3 dager på 18*C
3 dager på 19*C
8 dager på 20*C

Kommentarer


[BBcode]