Klasse
1C Tsjekkisk pilsner
Brygget
21. oktober 2016
Flasket
1. november 2016
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
8
OG/FG
1050 / 1010
Bitterhet (IBU)
43,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

4200 g Pilsnermalt
500 g Cara Pils
100 g Hvetemalt
100 g Melanoidinmalt

Humle og krydder

65 g Saaz 2,9% i 60 min
80 g Saaz 2,9% i 30 min
35 g Saaz 2,9% i 10 min
20 g Saaz 2,9% i 1 min

Andre ingredienser

1 tablett Whrilflock 15 min kok

Meskeinformasjon

16,8 liter vann
Mesket inn på 50°C
53°C i 20 min
66°C i 60 min
77°C i 10 min
Skylte med 15 liter vann ca 80°C

Gjærtype

Saflager W-34/70

Gjærmengde

23 g rehydrert

Informasjon om gjæring

11°C i 5 dager
17°C i 5 dager
2°C i 28 dager (lagret på flaske)

Kommentarer


[BBcode]