Pilsner Malt 3 EBC 1546 g
Vienna 7 EBC 1134 g
Aroma Malt 150 EBC 773 g
Munich Malt 20 EBC 515 g
Cara Munich I 100 EBC 618 g
Special B 300 EBC 515 g
Wheat Malt 3 EBC 206 g
Unmalted Wheat 3 EBC 825 g
Hallertauer Mittelfruh 4.7 % 25 g 60 min
Hallertauer Mittelfruh 4.7 % 25 g 10 min
2,5 kg blåbær
70 graders mesk i 60 minutter, hev så til 76 grader i 10 min,skyllevann 80 grader. Kok to timer.
Umaltet hvete meskes, sammen med 10 % av malten, separat på 63 gr. i 15 min før det meskes sammen med resten av malten.
Solerabrygging på eikefat
Wyeast 3763 Roesela
4 pk.
4 pk Wyeast 3763 Roeselare Blend. Supplert med 50 gr. US05 09.02.2016.
Brukt 1/2 kg Demerasukker for å få opp OG. Oksygen i ett minutt før gjær ble tilsatt.