Klasse
2C Märzen
Brygget
16. desember 2016
Flasket
11. januar 2017
Alkoholstyrke
5,3%
Farve (EBC)
27
OG/FG
1054 / 1014
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

3,4 kg vienna
21, kg münchner mørk
0,2 kg surmalt
0,06 kg carafa special II

Humle og krydder

20 g H. Magnum 12,7 % 60 min
20 g H. Mittelfrüh 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Enstegs infusjonsmesk 65C i 60 min
Utmesk på 76C 15 min

Gjærtype

WLP940

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

Gjæret på 10-13C

Kommentarer


[BBcode]