Klasse
10D Saison
Brygget
22. november 2015
Flasket
12. desember 2015
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1050 / 1006
Bitterhet (IBU)
28,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

3000 g Castle Pils, EBC 3
1500 g Weyermann Munich Type II, EBC 25
1200 g Castle Wheat Blanc, EBC 3
150 g Castle Cara Gold, EBC 120
150 g Weyermann Abbey, EBC 55

Humle og krydder

25g, 15 min:13,3 Galena IBU 16
25g, 15 min:5,7 EKG IBU 7
25g, 15 min: 4,2 Fuggles IBU 5

Andre ingredienser

Irish Moss

Meskeinformasjon

65ºC, 60 min

Gjærtype

WLP 585

Gjærmengde

2 rør m/ 2l starter

Informasjon om gjæring

Romtemperatur, ca 20-22ºC
i 21 dager

Ved flasking er det brukt 6 g/l raffinert sukker og det er tilsatt 1 rør med WLP 653 (B.Lambicus)

Kommentarer

Lavt preg av Lambicus enda pga lav lagringstemperatur i kjeller - da det er vinter


[BBcode]